Eren Bakıcı Hey girl röportajı
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Eren Bakıcı Hey girl röportajı
SORULAR
1- İlk aşkınızı anlatır mısınız?
2- İlk kez kime “Seni Seviyorum” dediniz?
3- İlk öpüşmenizde ne hissetiniz?
4- Aşkla ilgili en büyük korkunuz nedir?
5- En uzun ve en kısa ilişkiniz ne kadar sürdü?
6- Sevgilinizden beklediğin en önemli şey nedir?
7- Sevgililer Günü hakkında neler düşünüyorsun?
1- Bir tane sevgilim oldu benim bugüne kadar, o da dört sene sürdü. Bir arkadaş grubumuz vardı, o da o gruptaydı. 1,5 sene boyunca arkadaştık, ama sonra oyunlarla sevgili olduk.
2- Bir tek ona söyledim.
3- Heyecanlanmıştım, çok güzeldi. Bir de çok beğendiğim bir çocuktu ve tesadüfen o gün karşılaşmıştım o çocukla. Bu olaydan iki sene önce onu bir yerde görmüştüm ben ve inanamamıştım, ne kadar güzel çocuk diye.
4- Gerçekten çok seviyorsam ve o beni yalandan sevmişse, bunu öğrenmek beni çok korkutur çünkü ben gerçekten çok safça seviyorum.
5- Arkadaşlık süremizle birlikte 5,5 sene sürdü. Hálá da her gün konuşuruz başka da bir şey olmadı zaten.
6- Eğer beni seviyorsa gerçekten, hiç kimseden çekinmeden bana olan sevgisini göstersin isterim.
7- Güzel bir olay. Biz birbirimize küçük hediyeler alırdık, ama hiçbir zaman özel olarak bunu seremoni haline getirmedik.
1- İlk aşkınızı anlatır mısınız?
2- İlk kez kime “Seni Seviyorum” dediniz?
3- İlk öpüşmenizde ne hissetiniz?
4- Aşkla ilgili en büyük korkunuz nedir?
5- En uzun ve en kısa ilişkiniz ne kadar sürdü?
6- Sevgilinizden beklediğin en önemli şey nedir?
7- Sevgililer Günü hakkında neler düşünüyorsun?
1- Bir tane sevgilim oldu benim bugüne kadar, o da dört sene sürdü. Bir arkadaş grubumuz vardı, o da o gruptaydı. 1,5 sene boyunca arkadaştık, ama sonra oyunlarla sevgili olduk.
2- Bir tek ona söyledim.
3- Heyecanlanmıştım, çok güzeldi. Bir de çok beğendiğim bir çocuktu ve tesadüfen o gün karşılaşmıştım o çocukla. Bu olaydan iki sene önce onu bir yerde görmüştüm ben ve inanamamıştım, ne kadar güzel çocuk diye.
4- Gerçekten çok seviyorsam ve o beni yalandan sevmişse, bunu öğrenmek beni çok korkutur çünkü ben gerçekten çok safça seviyorum.
5- Arkadaşlık süremizle birlikte 5,5 sene sürdü. Hálá da her gün konuşuruz başka da bir şey olmadı zaten.
6- Eğer beni seviyorsa gerçekten, hiç kimseden çekinmeden bana olan sevgisini göstersin isterim.
7- Güzel bir olay. Biz birbirimize küçük hediyeler alırdık, ama hiçbir zaman özel olarak bunu seremoni haline getirmedik.
Eren Kolik- S Moderatör
İş/Hobiler : ErEnNnN...=)=)=)
Karma Puanı : -21
Geri: Eren Bakıcı Hey girl röportajı
saol canım
Yasemin_Kolik- Grup Hepsi Üyesi
Karma Puanı : -12
Geri: Eren Bakıcı Hey girl röportajı
bişey değil
Eren Kolik- S Moderatör
İş/Hobiler : ErEnNnN...=)=)=)
Karma Puanı : -21